Geoblau
Geoblau

Activitats per a tothom

 Estàs organitzant una activitat per a un grup i el vols sorprendre? Vols gaudir de la natura aquest cap de setmana?                                                                                                                                                                                               Des de Geoblau us organitzem un taller o sortida mediambiental a mida. Ens dirigim a tots els públics, com esplais, centres cívics, casals d’avis, AMPAS, grups d’amics, famílies...                                                             

Organitzem tallers de diferents temàtiques i vectors ambientals. Les sortides naturals es realitzaran a l’espai protegit de Gallecs, un indret característic de la plana vallesana, amb una gran història i una fauna i flora excepcional. Algunes activitats que fem són:                                                                                                                               

- Hort urbà ecològic: Ens convertirem en pagesos i aprendrem els secrets de l’agricultura.

- R-crea: Redueix, recicla, reutilitza, repensa... R-CREA! Tot pot tenir una segona vida utilitzant una bona dosis de creativitat .

 - La farmaciola del bosc: El romaní, la farigola o el llorer, per a què serveixen?

 - Itinerari en bicicleta: Us proposem una sortida en bicicleta apta per a totes les edats.

- Fem de meteoròlegs: Què agafem, el paraigües, l’abric o millor el banyador? Observa el cel i descobreix tot el que ens explica.                                                                            

 Això és només una pinzellada! Si vols agafar alguna idea més de les activitats que oferim, no dubtis en consultar el dossier d’activitats d’educació ambiental!

Àlbum fotogràfic de Gallecs